OVIDIUS ALS INSPIRATIEBRON VOOR ONZE MISSIE

Net als jij zien wij die voortdurende veranderingen om ons heen en wij helpen mensen en organisaties zich verder te ontwikkelen. Het gaat hierbij om individuen, teams en organisaties, die zelf veranderingen vorm willen geven. Mensen hebben geen weerstand tegen veranderingen, maar zij hebben weerstand tegen het ondergaan van veranderingen. Zij willen zelf het heft in handen nemen, zelf de metamorphose vormgeven.

Veranderingen blijven komen. Relaties zijn bestendig als je dingen goed doet. Daarin staan wij voor duurzaam partnerschap met jouw organisatie; flexibel inzetbaar om te blijven monitoren en pro actief alle veranderingen voor te blijven! 

ONZE MISSIE IS HET HELPEN VAN MENSEN EN ORGANISATIES BIJ VERANDERINGEN, MET DUURZAAM PARTNERSCHAP ALS UITGANGSPUNT 

Zie jij ook de dagelijkse veranderingen om je heen en de kansen die deze bieden voor jouw organisatie? Graag denken wij met je mee hoe je deze veranderingen succesvol kunt vertalen naar jouw organisatie; van strategie tot operatie.

Wij brengen geen veranderingen, wij helpen je de verandering vorm te geven!

PARTNERS & TEAM


John Claassens, Andre Korbijn en Antoine Vermaes & partners. 

Allemaal ervaren klantgerichte organisatie-adviseurs met ieder zijn eigen competenties die samen alle veranderingen in complexe organisaties kunnen ondersteunen. 

Ovidius

Ovidius is de metafoor voor wat wij voor onze klanten willen zijn. 2000 jaar geleden was het Ovidius die het succes van Keizer Augustus bepaalde. Op de achtergrond was hij zijn adviseur en samen waren ze een succesvol duo. Maar slechts weinigen weten dat deze van oorsprong liederlijke dichter met zijn boeken over veranderingen ( metamorphoses ) als strateeg en adviseur bepalend was voor de successen van de keizer.