ENTERPRISE INFORMATION MANAGEMENT

Als het op Enterprise Information Management (EIM) aankomt, dan heeft Ovidius een duidelijke visie. Immers, nog nooit in de geschiedenis van de mensheid wordt er per dag zoveel data geproduceerd als nu. De grote uitdaging is om vanuit deze data toegevoegde waarde voor de organisatie te creëren. Van data naar informatie. Het succes van organisaties wordt steeds meer bepaald door de mate waarin organisaties medewerkers de mogelijkheid biedt om te excelleren door slimmer en beter gebruik te maken van de beschikbare informatie binnen de organisatie.“TEGEN 2020 ZAL DE HOEVEELHEID DIGITALE INFORMATIE UITGROEIEN MET EEN FACTOR 30!”.
EEN REDEN TEMEER OM DE DIGITALE INFORMATIESTROOM GOED OP ORDE TE HEBBEN.


Centraal voor onze visie op EIM staan de sleutelwoorden structuur, toegankelijkheid en een hoger rendement. Wanneer de beschikbare informatie optimaal benut wordt, binnen een heldere structuur, dan heb je niet alleen je huidige zaken op orde, maar open je de mogelijkheden voor een cyclus van continue verbetering.

Wij beginnen altijd vanuit de specifieke omstandigheden van jouw bedrijf. Wat betekent EIM voor jouw organisatie nu en in de toekomst? Vanuit die analyse kijken we hoe de informatiehuishouding op dit moment in de praktijk bij je werkt. Daarna passen we onze kennis van best practices en processen toe op jouw systeem, processen en minstens zo belangrijk, naar de informatiecultuur binnen je organisatie. Na de implementatie kijken wij vooruit: "hoe kunnen we de cyclus van rendementsverhoging keer op keer verbeteren?"