STRATEGIC PORTFOLIO MANAGEMENT

Ovidius helpt je organisatie SMART te maken. Wij zorgen ervoor dat je roadmap en strategie in balans zijn en je realtime inzicht hebt of je nog op koers ligt. Zodat je eenvoudig bij iedere beslissing die je moet nemen de gevolgen op jouw uitgezette strategie en roadmap gekwantificeerd kan overzien.

ENTERPRISE INFORMATION MANAGEMENT

Als het op Enterprise Information Management (EIM) aankomt, dan heeft Ovidius een duidelijke visie. Immers, nog nooit in de geschiedenis van de mensheid wordt er per dag zoveel data geproduceerd als nu. De grote uitdaging is om vanuit deze data toegevoegde waarde voor de organisatie te creëren. Van data naar informatie. Het succes van organisaties wordt steeds meer bepaald door de mate waarin organisaties medewerkers de mogelijkheid biedt om te excelleren door slimmer en beter gebruik te maken van de beschikbare informatie binnen de organisatie.

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management (CRM) draait het om het onderhouden van relaties en waarde creëren. Of het nu gaat om klanten, collega’s of leveranciers, met al deze partijen heb je een relatie en uit die relatie haal je informatie. Het vastleggen van die informatie en de interactie die daaruit ontstaat, bepaalt het succes van jouw onderneming. Belangrijk dus om je hiervan bewust te zijn en hierop te anticiperen. Dat doe je door optimaal gebruik te maken van de kennis die je hebt over jouw doelgroepen en deze kennis vast te leggen. Slimme en succesvolle bedrijven gebruiken CRM daarom niet alleen als verkoop- of marketingtool, maar passen het toe op hun hele bedrijfsvoering.